Vores maskiner

​Hos Kejser Træ & Havepleje råder vi over en maskinpark, der gør os i stand til at varetage de fleste, vanskelige haveopgaver. Udover forskellige motorsave og reb, som vi benytter os af til træfældnings- og beskæringsopgaver, har vi også en flishugger, en rodfræser samt en minigraver og en motorbør. Vi har alle maskiner, der kræves til vores arbejde. På denne måde sikrer vi, at vi altid er så effektive så muligt. Skal vi stå for dit næste haveprojekt? Kontakt os i dag.

Rodfræser

Rodfræseren, som vi bruger til rodfræsningsarbejdet, er af mærket Vermeer. Den har en kraftig benzinmotor med 35 HK. Rodfræseren virker ved at gå ned i rødderne, knuse dem og lave lave dem til stubfræsermuld. Mulden nedbrydes naturligt efter et lille års tid.

Flishugger

Vores flishugger er en Vermeer med en dieselmotor. Den har 66 HK og kan knuse/flise grenaffald med en omkreds (Ø) på op til 30 cm. Vi bruger den i vores arbejde med både beskæring af buske, træer og grene, samt når vi udfører anlægsarbejde.

Minigraver og motorbør

Minigraveren er af mærket Caterpillar og kan klare 1,5 ton. Vi bruger den, når vi udfører anlægsarbejde, der kræver en del gravearbejde. Den er ideel til udgravning af planterækker og kan komme til i de fleste haver. Vores motorbør er af mærket Superskub. Som navnet antyder er den motordreven og god at bruge steder, hvor pladsen kan være trang.

Udtalelser & anbefalinger

Hvad mener vores kunder?

"Anlægsarbejde og træfældning"

Har brugt Kejser Træ og Havepleje, fik en god service, fik fældet træer ordnet rododendron og fik anlagt det flotteste rosenbed, vil gerne benytte firmaet igen hvis jeg skal have ordnet mere min have.

Ellen Lauridsen

"Fældning af to bøgetræer"

Vi havde besøg af Kejser Træ og Havepleje og var super tilfredse med både træfældning af 2 bøgetræer samt flisning af grenaffald. Oprydning var super og jeg giver mine bedste anbefalinger.

Camilla Larsen

"Super tilfreds med arbejdet"

Jeg bestilte Kejser 3 til at komme og give et tilbud på at beskære mine træer og buske. De kom til aftalt tid og gav mig et godt og hurtigt tilbud. Prisen holdte og der blev ryddet flot op bagefter.

Kim Lefoli

Se flere anmeldelser på Google

Hvad er dine behov?

Søger du professionel hjælp til beskæring, træfældning eller rodfræsning?

Vi er din professionelle sparingspartner, når det gælder solidt udført træfældning og gartnerarbejde. Skal arbejdet laves ordentligt? Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver inden for gartnerarbejde og haveservice.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud på haveservice i dag!

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et skarpt, uforpligtende tilbud. Jo mere detaljeret du beskriver opgaven, jo mere præcist tilbud kan vi give dig. Vi er eksperter når det gælder solidt udført træfældning og gartnerservice i haven.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Kejser Træ & Havepleje

Strandlystvej 10, 3630 Jægerspris

CVR-nummer: 16769002

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4074 2496

mail-color  allan@kejser3.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Mails besvares alle dage.

©​ 2021 Kejser Træ & Havepleje. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook