Hos Kejser Træ & Havepleje råder vi over en maskinpark, der gør os i stand til at varetage de fleste, vanskelige haveopgaver.

Udover forskellige motorsave og reb, som vi benytter os af til træfældnings- og beskæringsopgaver, har vi også en flishugger, en rodfræser samt en minigraver og en motorbør. Vi har alle maskiner, der kræves til vores arbejde. På denne måde sikrer vi, at vi altid er så effektive så muligt. 

Skal vi stå for dit næste haveprojekt? Kontakt os i dag.
 


1

Rodfræser

Rodfræseren, som vi bruger til rodfræsningsarbejdet, er af mærket Vermeer. Den har en kraftig benzinmotor med 35 HK. Rodfræseren virker ved at gå ned i rødderne, knuse dem og lave lave dem til stubfræsermuld. Mulden nedbrydes naturligt efter et lille års tid.


2

Flishugger

Vores flishugger er en Vermeer med en dieselmotor. Den har 66 HK og kan knuse/flise grenaffald med en omkreds (Ø) på op til 30 cm. Vi bruger den i vores arbejde med både beskæring af buske, træer og grene, samt når vi udfører anlægsarbejde.  


3

Minigraver og motorbør

Minigraveren er af mærket Caterpillar og kan klare 1,5 ton. Vi bruger den, når vi udfører anlægsarbejde, der kræver en del gravearbejde. Den er ideel til udgravning af planterækker og kan komme til i de fleste haver. Vores motorbør er af mærket Superskub. Som navnet antyder er den motordreven og god at bruge steder, hvor pladsen kan være trang.