Vi udfører

Vi har over 20 års erfaring med fældning af alle slags træer. Vi er specialiseret i træfældning, har det nyeste udstyr og kan klare de fleste vanskelige opgaver – også de rigtig høje træer.

Vi har udført utallige topkapninger gennem tiden. Denne metode anvendes, når der ikke er tilstrækkelig plads til at fælde træet på almindelig vis. Vi klatrer op i træet, der skal fældes, og skærer grenene af én for én.

Hvordan ønsker du dine buske eller træer beskåret? Træet eller buskens reaktion på beskæring afhænger blandt andet af alderen, mængden af beskæring samt dets generelle tilstand.

Træstubbe og rødder på grønne arealer er til evig irritation. Vi har maskinerne, der sikrer dig en nem, hurtig og effektiv rodfræsning, der fjerne stubbe uden stort besvær. 

Står du og skal have professionel hjælp til din have? Skal du have lavet nyanlæg eller have opsat et hegn? Så kan vi rådgive dig, så du finder frem til den helt rette løsning.

Hegn opføres i alle former, størrelser og typer. Igennem årene har vi udført en hel del hegnsarbejde. Vi er især stærke inden for opførelsen af levende hegn.