Sikker og effektiv topkapning i Jægerpris og resten af Nordsjælland

Skal du have taget toppen? Den klarer vi også!

Siden 1996 har vi hos Kejser Træ & Havepleje udført utallige topkapninger. Denne metode anvendes, når der ikke er tilstrækkelig plads til at fælde et træ på almindelig vis. Vi klatrer op i træet der skal fældes, og skærer grenene af én for én, for til sidst at skære stammen ned stykke for stykke.

Topkapning er en meget nænsom og sikker metode, hvor træet er nemmere at kontrollere under fældningen. Teknikken er oplagt at benytte de steder, hvor det ikke er muligt at komme til med lastvognslifte. Eller steder hvor der ikke er plads til, at træet bliver fældet på almindeligvis, f.eks. hvor der er fare for at det kan skade bygninger, veje, drivhuse og andet omkringliggende.​

Hvorfor vælge en professionel til at stå for topkapning?

Topkapning kræver en erfaren fagmand, der ved, hvad han laver. Det kan nemlig være en vanskelig og til tider farlig opgave, at begynde at fælde et træ, eller selv springe ud i topkapning. Derfor anbefaler vi at anvende en professionel fagmand, til at tage sig af projektet. Vi tager altid bestik af situationen, før vi går i gang, og vi sørger altid for at skræddersy en løsning, der passer til dit og dit træs behov.

Vi sørger for at aftale præcis, hvad der skal ske med dine træer, så du ikke får nogen uventede overraskelser. Hvis du ønsker det, har vi mulighed for at flishugge grene og stammer, så du kan bruge det til gødskning eller ukrudtsbekæmpelse. Vi kan også skille dig af med det, så du slipper for den hovedpine.

Lad os hjælpe dig med topkapning af dit træ

Har du ikke plads til en almindelig træfældning, er topkapning den rette løsning for dig. Denne løsning gør det nemlig muligt at fælde store træer, der står tæt på el-ledninger, huse eller andet – uden risiko for at ramme disse. En topkapning kræver nemlig ganske lidt plads.

Har du brug for hjælp til topkapning? Så kontakt os og få en god snak omkring dine udfordringer og muligheder. Vi servicerer primært kunder i Roskilde, Holbæk, Jægerspris, Frederikssund og omegn. Du kan kontakte os på telefon 40 74 24 96 eller på mail her.

Udtalelser & anbefalinger

Hvad mener vores kunder?

"Anlægsarbejde og træfældning"

Har brugt Kejser Træ og Havepleje, fik en god service, fik fældet træer ordnet rododendron og fik anlagt det flotteste rosenbed, vil gerne benytte firmaet igen hvis jeg skal have ordnet mere min have.

Ellen Lauridsen

"Fældning af to bøgetræer"

Vi havde besøg af Kejser Træ og Havepleje og var super tilfredse med både træfældning af 2 bøgetræer samt flisning af grenaffald. Oprydning var super og jeg giver mine bedste anbefalinger.

Camilla Larsen

"Super tilfreds med arbejdet"

Jeg bestilte Kejser 3 til at komme og give et tilbud på at beskære mine træer og buske. De kom til aftalt tid og gav mig et godt og hurtigt tilbud. Prisen holdte og der blev ryddet flot op bagefter.

Kim Lefoli

Se flere anmeldelser på Google

Hvad er dine behov?

Søger du professionel hjælp til beskæring, træfældning eller rodfræsning?

Vi er din professionelle sparingspartner, når det gælder solidt udført træfældning og gartnerarbejde. Skal arbejdet laves ordentligt? Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver inden for gartnerarbejde og haveservice.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud på haveservice i dag!

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et skarpt, uforpligtende tilbud. Jo mere detaljeret du beskriver opgaven, jo mere præcist tilbud kan vi give dig. Vi er eksperter når det gælder solidt udført træfældning og gartnerservice i haven.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Kejser Træ & Havepleje

Strandlystvej 10, 3630 Jægerspris

CVR-nummer: 16769002

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4074 2496

mail-color  allan@kejser3.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Mails besvares alle dage.

©​ 2021 Kejser Træ & Havepleje. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook