Stubfræsning og rodfræsning i Jægerpris og resten af Nordsjælland

Vi tilbyder grundig og effektiv stub- og rodfræsning til konkurrencedygtige priser

Vi ved godt, at træstubbe i grønne arealer er til evig irritation, samtidig er de svære at komme af med. Det er praktisk talt en umulig opgave selv at grave de store stubbe op - og derfor står vi hos Kejser Træ & Havepleje klar til at hjælpe dig.

Et alternativ til at grave stubbene op med en spade er at anvende en gravemaskine. Men udover at den laver spor i græsplænen, så efterlader den også et stort hul, der hvor stubben stod. Det giver samtidig et praktisk problem, når stubben skal bortskaffes og arealet reetableres og det kan koste mange penge. Vælg derfor os til at klare opgaven.

Vi har maskinerne til en nem, hurtig og effektiv rodfræsning, der fjerner stubbe uden stort besvær. Vi bruger maskiner fra det anerkendte mærke Vermeer. Vi er behjælpelige med stubfræsning primært i områderne Jægerspris, Holbæk, Roskilde samt Frederikssund og omegn. Så kan du holde haven pæn.​

Ved stubfræsning løses alle problemer på én gang

Vores medarbejdere er altid opmærksomme på, at træer er forskellige og reagerer forskelligt på beskæring. Derfor forklarer vi også gerne dig, hvordan dine tanker om beskæring kommer til at se ud i praksis. Træets reaktion på beskæring afhænger blandt andet af alder, mængden af beskæring samt dets generelle tilstand.

Vi tager højde for alle disse ting, inden vi går i gang. Derfor kan du altid holde os oppe på vores ord. Vi benytter os af de nyeste teknikker inden for kronreduktion, kronudtynding og dynamisk kronpleje. Det betyder, at dine træer altid får den optimale behandling.

Lad os hjælpe dig med stubfræsning og rodfræsning

Har du også en stub, der volder dig flere problemer, end den gavner? Så giv os et kald, så hjælper vi dig med at få den fræset væk.

Ring til os på telefon 40 74 24 96, eller send os en besked via kontaktformularen til højre på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi hjælper både private og institutioner på hele Sjælland, men vi operere primært i Holbæk, Roskilde, Jægerspris, Frederikssund og omegn.​

Udtalelser & anbefalinger

Hvad mener vores kunder?

"Anlægsarbejde og træfældning"

Har brugt Kejser Træ og Havepleje, fik en god service, fik fældet træer ordnet rododendron og fik anlagt det flotteste rosenbed, vil gerne benytte firmaet igen hvis jeg skal have ordnet mere min have.

Ellen Lauridsen

"Fældning af to bøgetræer"

Vi havde besøg af Kejser Træ og Havepleje og var super tilfredse med både træfældning af 2 bøgetræer samt flisning af grenaffald. Oprydning var super og jeg giver mine bedste anbefalinger.

Camilla Larsen

"Super tilfreds med arbejdet"

Jeg bestilte Kejser 3 til at komme og give et tilbud på at beskære mine træer og buske. De kom til aftalt tid og gav mig et godt og hurtigt tilbud. Prisen holdte og der blev ryddet flot op bagefter.

Kim Lefoli

Se flere anmeldelser på Google

Hvad er dine behov?

Søger du professionel hjælp til beskæring, træfældning eller rodfræsning?

Vi er din professionelle sparingspartner, når det gælder solidt udført træfældning og gartnerarbejde. Skal arbejdet laves ordentligt? Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver inden for gartnerarbejde og haveservice.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud på haveservice i dag!

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et skarpt, uforpligtende tilbud. Jo mere detaljeret du beskriver opgaven, jo mere præcist tilbud kan vi give dig. Vi er eksperter når det gælder solidt udført træfældning og gartnerservice i haven.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Kejser Træ & Havepleje

Strandlystvej 10, 3630 Jægerspris

CVR-nummer: 16769002

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4074 2496

mail-color  allan@kejser3.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Mails besvares alle dage.

©​ 2021 Kejser Træ & Havepleje. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook