Opsætning af hegn i Jægerpris og resten af Nordsjælland

Kejser Træ & Havepleje har i årevis udført hegnsarbejde for kunder i Nordsjælland og omegn

Vi har mange års erfaring med at sætte hegn op, og vi nyder det hver gang. Vi sørger altid for at tage dig med på råd - og hvis du selv har en idé, fører vi den gerne ud i livet for dig. Har du brug for rådgivning og inspiration omkring hegn, hjælper vi også gerne med det.

Vi sørger for at opsætte et hegn du bliver glad for, og som kan holde i mange år frem. Vi har tidligere hjulpet flere forskellige kunder i Jægerpris, Holbæk, Frederikssund og Roskilde, og har derfor stor erfaring med opsætning af forskellige hegn. Kontakt os allerede i dag, så kan vi sammen finde ud af hvordan dit hegn skal se ud.​

Vi kan opsætte mange typer hegn

Et hegn findes i alle størrelser, former og typer. Udover traditionelle hegn tilbyder vi også levende hegn som bøgehække, ligusterhække eller kirsebær/laurbærhække. Hvis du f.eks. vælger en bøgehæk, får du et hegn, der følger årstiderne.

Bøgen blomstrer om sommeren og visner i efteråret, men hegnet står stadig. Da bøgen har stærke blade, er du sikret en tæt hæk, således at du ikke står tilbage med et hullet hegn, der ikke længere tjener dets oprindelige formål. Samtidig vælger du et hegn, der hverken skal males, imprægneres eller olieres - og har du på et tidspunkt brug for at få trimmet hækken, så kommer vi gerne og gør det.

Hegnets funktion

Hegn til haven kan have flere forskellige former og være lavet af forskellige materialer. Dets funktioner kan både være afskærmning eller blot til pynt.
Du skal altid huske at tjekke, om du har lov til at sætte et hegn op, eller om der er begrænsninger for dig, hvis du skal have et hegn til haven.

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med opsætning af hegn. Giv os et kald på telefon 40 74 24 96 eller send en besked til os via kontaktformularen til højre på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Udtalelser & anbefalinger

Hvad mener vores kunder?

"Anlægsarbejde og træfældning"

Har brugt Kejser Træ og Havepleje, fik en god service, fik fældet træer ordnet rododendron og fik anlagt det flotteste rosenbed, vil gerne benytte firmaet igen hvis jeg skal have ordnet mere min have.

Ellen Lauridsen

"Fældning af to bøgetræer"

Vi havde besøg af Kejser Træ og Havepleje og var super tilfredse med både træfældning af 2 bøgetræer samt flisning af grenaffald. Oprydning var super og jeg giver mine bedste anbefalinger.

Camilla Larsen

"Super tilfreds med arbejdet"

Jeg bestilte Kejser 3 til at komme og give et tilbud på at beskære mine træer og buske. De kom til aftalt tid og gav mig et godt og hurtigt tilbud. Prisen holdte og der blev ryddet flot op bagefter.

Kim Lefoli

Se flere anmeldelser på Google

Hvad er dine behov?

Søger du professionel hjælp til beskæring, træfældning eller rodfræsning?

Vi er din professionelle sparingspartner, når det gælder solidt udført træfældning og gartnerarbejde. Skal arbejdet laves ordentligt? Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver inden for gartnerarbejde og haveservice.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud på haveservice i dag!

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et skarpt, uforpligtende tilbud. Jo mere detaljeret du beskriver opgaven, jo mere præcist tilbud kan vi give dig. Vi er eksperter når det gælder solidt udført træfældning og gartnerservice i haven.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Kejser Træ & Havepleje

Strandlystvej 10, 3630 Jægerspris

CVR-nummer: 16769002

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4074 2496

mail-color  allan@kejser3.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Mails besvares alle dage.

©​ 2021 Kejser Træ & Havepleje. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook