Beskæring af træer og buske i Jægerpris og resten af Nordsjælland

Hos Kejser 3 har vi i over 20 år været garante for en kvalitetssikret beskæring

Det er ikke ligegyldigt, hvordan et træ eller en busk beskæres. Korrekt beskæring af både træer og buske sikrer dig en flot have, med en sund og velformet vækst, og ved frugttræer kan det resultere i flere og bedre frugter. Hos Kejser Træ & Havepleje kan vi hjælpe med at beskære dine træer og buske professionelt og korrekt, så de holder sig flotte og sunde. Det vigtigste for os er dine ønsker om, hvordan dine træer skal beskæres.

Der kan være mange grunde til at få foretaget en beskæring, det kan både være fordi de er i vejen, eller at du blot ønsker at pleje de smukke, gamle træer.

Er du i tvivl om hvornår og hvordan træerne eller buskene bør beskæres, så giver vi gerne den rådgivning du har behov for. Vi har tidligere hjulpet flere kunder med beskæring af træer i Jægerspris, Roskilde, Holbæk samt Frederikssund og omegn - og står klar til at hjælpe dig.​

Professionel beskæring

Vores medarbejdere er altid opmærksomme på, at træer er forskellige og reagerer forskelligt på beskæring. Derfor forklarer vi også gerne dig, hvordan dine tanker om beskæring kommer til at se ud i praksis. Træets reaktion på beskæring afhænger blandt andet af alder, mængden af beskæring samt dets generelle tilstand.

Vi tager højde for alle disse ting, inden vi går i gang. Derfor kan du altid holde os oppe på vores ord. Vi benytter os af de nyeste teknikker inden for kronreduktion, kronudtynding og dynamisk kronpleje. Det betyder, at dine træer altid får den optimale behandling.

Risici ved beskæring af buske og træer

Ved beskæring af træer og buske er der flere forskellige risici, som du skal være opmærksom på. Blandt andet:

  • Du bør undgå at beskære mere af end højst nødvendigt
  • Du skal også undgå at beskære træer i regnvejr, da der er større risiko for at der forekommer svampeangreb i dit træs åbne ”sår”.

Du kan også lade os stå for din træbeskæring.
Vi kan ligeledes rådgive dig om, hvorvidt beskæring eller træfældning er det rette for dig.

Få et uforpligtende tilbud på beskæring af træer eller buske

Er du interesseret i at få os ud til at hjælpe med beskæringen af dine træer og/eller buske? Så kontakt os allerede i dag og hør mere. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 40 74 24 96 eller sende os en besked via kontaktformularen til højre på denne side, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser & anbefalinger

Hvad mener vores kunder?

"Anlægsarbejde og træfældning"

Har brugt Kejser Træ og Havepleje, fik en god service, fik fældet træer ordnet rododendron og fik anlagt det flotteste rosenbed, vil gerne benytte firmaet igen hvis jeg skal have ordnet mere min have.

Ellen Lauridsen

"Fældning af to bøgetræer"

Vi havde besøg af Kejser Træ og Havepleje og var super tilfredse med både træfældning af 2 bøgetræer samt flisning af grenaffald. Oprydning var super og jeg giver mine bedste anbefalinger.

Camilla Larsen

"Super tilfreds med arbejdet"

Jeg bestilte Kejser 3 til at komme og give et tilbud på at beskære mine træer og buske. De kom til aftalt tid og gav mig et godt og hurtigt tilbud. Prisen holdte og der blev ryddet flot op bagefter.

Kim Lefoli

Se flere anmeldelser på Google

Hvad er dine behov?

Søger du professionel hjælp til beskæring, træfældning eller rodfræsning?

Vi er din professionelle sparingspartner, når det gælder solidt udført træfældning og gartnerarbejde. Skal arbejdet laves ordentligt? Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver inden for gartnerarbejde og haveservice.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud på haveservice i dag!

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et skarpt, uforpligtende tilbud. Jo mere detaljeret du beskriver opgaven, jo mere præcist tilbud kan vi give dig. Vi er eksperter når det gælder solidt udført træfældning og gartnerservice i haven.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Kejser Træ & Havepleje

Strandlystvej 10, 3630 Jægerspris

CVR-nummer: 16769002

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4074 2496

mail-color  allan@kejser3.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Mails besvares alle dage.

©​ 2021 Kejser Træ & Havepleje. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook