Anlægsgartner og nyanlæg

​Står du og skal have professionel hjælp til haven? Så tilbyder vi gartnerarbejde af høj kvalitet. Vi udfører en lang række anlægsopgaver, så du kan få fuldt udbytte ud af din have. Skal haven have den store tur? Din drømmehave er vores passion, og derfor sørger vi altid for at lytte til dine ønsker og tanker. På den måde finder vi frem til den bedste løsning på dit behov.

Har du uvelkomne planter og ukrudt? Eller er dine træer og buske ikke længere levende? Så fjerner vi det for dig og sørger for, at du ikke får problemer med de uvelkomne planter mere. Kontakt os for rådgivning omkring din have. Eller få et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde. Vi har før udført anlægs- og gartnerarbejde for kunder i Roskilde, Holbæk, Frederikssund og Jægerspris.

Vi klarer også de store opgaver

Har du købt et hus med have? Eller overvejer du det? Vi tilbyder en totalløsning af haven. Det indebærer at vi rydder hele grunden for efterfølgende at lægge en have- og plejeplan. Praktisk talt klarer vi forvandlingen fra byggerod til færdig have.

Vi anlægger græsplæner, alle former for hække, prydbede, buske, rhododendron bede, japansk inspireret bede, frugttræer, løvtræer samt samt stedse grønne træer blomster og meget mere. Kun fantasien sætter grænser. I fællesskab når vi frem til din drømmehave.

Gartnerarbejde i høj kvalitet

Skal du ikke i gang med en totalrenovering af haven, så kan vi også være behjælpelige med anlægning af havefliser, træfældning, hækklipning eller noget helt fjerde.

Uanset hvilken opgave du har, står vi klar til at løse den med vores erfaring som skovteknikere og anlægsgartnere. Vi garanterer professionel haveservice og havearbejde til både privat og erhverv, og giver dig et resultat, der holder.​

Udtalelser & anbefalinger

Hvad mener vores kunder?

"Anlægsarbejde og træfældning"

Har brugt Kejser Træ og Havepleje, fik en god service, fik fældet træer ordnet rododendron og fik anlagt det flotteste rosenbed, vil gerne benytte firmaet igen hvis jeg skal have ordnet mere min have.

Ellen Lauridsen

"Fældning af to bøgetræer"

Vi havde besøg af Kejser Træ og Havepleje og var super tilfredse med både træfældning af 2 bøgetræer samt flisning af grenaffald. Oprydning var super og jeg giver mine bedste anbefalinger.

Camilla Larsen

"Super tilfreds med arbejdet"

Jeg bestilte Kejser 3 til at komme og give et tilbud på at beskære mine træer og buske. De kom til aftalt tid og gav mig et godt og hurtigt tilbud. Prisen holdte og der blev ryddet flot op bagefter.

Kim Lefoli

Se flere anmeldelser på Google

Hvad er dine behov?

Søger du professionel hjælp til beskæring, træfældning eller rodfræsning?

Vi er din professionelle sparingspartner, når det gælder solidt udført træfældning og gartnerarbejde. Skal arbejdet laves ordentligt? Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver inden for gartnerarbejde og haveservice.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud på haveservice i dag!

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et skarpt, uforpligtende tilbud. Jo mere detaljeret du beskriver opgaven, jo mere præcist tilbud kan vi give dig. Vi er eksperter når det gælder solidt udført træfældning og gartnerservice i haven.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Kejser Træ & Havepleje

Strandlystvej 10, 3630 Jægerspris

CVR-nummer: 16769002

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4074 2496

mail-color  allan@kejser3.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Mails besvares alle dage.

©​ 2021 Kejser Træ & Havepleje. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook