Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring inden for træpleje og træfældning i Nordsjælland.

Vi klarer din træfældning. Vores passion er naturen. Det betyder, at vi behandler den med den største respekt, når vi har fældet et træ. Det kommer også til udtryk i vores træpleje, hvor vi giver dine smukke træer de bedste muligheder for at vedholde deres smukke pragt.

Står du med træer, der skygger for solen eller som delvist har måttet lade livet som følge af storm? Eller har du træer stående langs vejen, som potentielt kan være farlige for trafikken, så klarer vi træfældningen.

Vi kan også klare beskæringen af frugttræer i din have. Overordnet set kan vi hjælpe dig med at give dine træer de bedste vilkår, så de kan leve videre i mange år fremover.

Så kontakt os, hvis du ønsker at få et tilbud på træfældning.

Vi har før hjulpet en masse glade kunder rundt omkring på hele Sjælland samt hjulpet folk med træfældning i København. Vi løser dog primært træfældningsopgaver i Nordsjælland.

Specielt i områderne omkring Holbæk, Jægerspris, Roskilde, Frederikssund og omegn. Vi er fleksible og dækker hele Nordsjælland. Opgavens omfang har selvfølgelig betydning for, hvor langt vi kører samt, hvor mange maskiner og medarbejdere, der skal med ud på opgaven.

Men kontakt os endeligt for et uforpligtende tilbud på en træfældnings og/eller en beskæringsopgave, så finder vi en løsning på dit problem.

Træer er levende

Om dit træ trænger til pleje eller skal fældes, er det vigtigt at huske på, at træer er levende. Det kan ofte være en god idé at tage kontakt til en professionel til fældningen, da træer kan være uforudsigelige og farlige, hvis det ikke fældes korrekt. Vi står også altid klar til at rådgive, hvis du er i tvivl, om dit træ er dødt og skal fældes eller om træet kan reddes med den rette pleje.

Hvis du fx har store træer, der skal håndteres, skal der tages højde for i hvilken retning træet falder, så det ikke falder ind i noget.

Vi vægter sikkerheden højt, så du får en sikker fældning af dine træer. Vi klarer også opgaven let og hurtigt, så hverken du eller dine omgivelser kommer til skade. Når træet er fældet, og du kun stå med stubben tilbage, kan vi også fræse stubben væk, så den ikke står tilbage til gene.

Vi udfører stubfræsning med vores egen maskine – en rodfræser af mærket Vermeer med 35 HK. Du kan læse mere om vores stub og rodfræsning her.

Vores erfarne medarbejdere er efteruddannede i træpleje og udfører træfældning på den bedst mulige måde.

Professionel hjælp til træfældning

Står du overfor en omgang havearbejde, der inkluderer en uoverskuelig træfældning eller bare det at skulle beskære et træ? Så få hjælp af os og lad vores professionelle skovteknikere klare opgaven for dig. Vi står for en simpel træfældning, hvor vi både står for at fælde træet og står for opskæring af stamme og større grene.

Ønsker du ikke selv at beholde træet efter det er fældet, så skal vi nok stå for bortskaffelsen af det.

Vi fælder både små- og store træer og har over 20 års erfaring på området. Det gør, at vi er specialiseret i træfældning og kan klare de fleste opgaver, uanset hvor vanskelige de er.

Vi klarer også dine træer

Hvis du står med et eller flere træer, der trænger til en kærlig hånd – om det er pleje eller fældning – er vi eksperter. Vi kommer ud og tilser træet, så vi er sikre på, at du får det resultat, du ønsker og forventer. Med vores store erfaring på området, så kan vi i visse tilfælde redde et træ og derved undgå at fælde det.

Hvad koster det at fælde et træ?

Prisen på at få fældet træer varierer alt efter opgavens størrelse og omfang. Der er altså flere former for træfældning.

Man kan sige, at prisen på træfældning er en variabel pris, afhængig af om træet er slankt højstammet altså lige til at fælde, har en stammetykkelse på måske 30 cm eller 40 cm samt om det hælder voldsomt til den ene side, og derfor kræver noget ekstra arbejde.

Hvis du ønsker en fast pris på din træfældningsopgave, så kan vi også sagtens finde ud af det. Vi er altid fleksible.

Vi kører primært ud i de nordsjællandske områder Holbæk, Jægerspris, Frederikssund, Roskilde og omegn. Hvis du har en opgave på resten af Sjælland, så kan vi ofte være behjælpelige. Det er dog ikke alle opgaver, vi påtager os.

Så skal vi fælde dit træ? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 74 24 96 og få et uforpligtende tilbud. Så hjælper vi dig i gang.

Skal du blot have beskåret dine træer, så kan vi også være behjælpelige med det.