Fældning af træer i Jægerpris og det meste af Nordsjælland

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring inden for træpleje og træfældning i Nordsjælland.

Hos Kejser Træ & Havepleje kan vi klare din træfældning. Vores passion er naturen, og det betyder, at vi behandler den med den største respekt, når vi har fældet et træ. Det kommer også til udtryk i vores træpleje, hvor vi giver dine smukke træer de bedste muligheder for at vedholde deres smukke pragt.

Står du med træer der:

  • Skygger for solen
  • Delvist har måtte lade livet efter en storm
  • Står langs vejen og potentielt kan være farligt for trafikken
  • Er til gene for bygninger, el-ledninger eller andet
  • Er vanskeligt eller sygdomsramt 
  • Trænger til at blive beskåret
  • Skal fjernes 

Så lad vores professionelle skovteknikere klare opgaven for dig. Vi kan stå for en simpel træfældning, hvor vi både sørger for at fælde træet og står for opskæring af stamme og større grene. Ønsker du ikke selv at beholde træet efter det er fældet, så skal vi nok stå for bortskaffelsen af det.

Vi kan også klare beskæringen af frugttræer, eller andre træsorter i din have. Overordnet set kan vi hjælpe dig med at give dine træer de bedste vilkår, så de kan leve videre i mange år fremover. Vi fælder både små- og store træer og har over 20 års erfaring på området. Det gør, at vi er specialiseret i træfældning og kan klare de fleste opgaver, uanset hvor vanskelige de er.

Kontakt os endeligt for et uforpligtende tilbud på en træfældnings og/eller en beskæringsopgave, så finder vi en løsning på dit problem.

Kontakt os og hør nærmere

Sikker og professionel træfældning

Om dit træ trænger til pleje eller skal fældes, er det vigtigt at huske på, at træer er levende. Det kan ofte være en god idé, at tage kontakt til en professionel til at håndtere fældningen, da træer kan være uforudsigelige og farlige, hvis det ikke fældes korrekt.
Hvis du fx har store træer, der skal håndteres, skal der tages højde for i hvilken retning træet falder, så det ikke falder ind i noget.

Vi vægter sikkerheden højt, så du får en sikker fældning af dine træer. Vi klarer også opgaven let og hurtigt, så hverken du eller dine omgivelser kommer til skade. Når træet er fældet, og du kun stå med stubben tilbage, kan vi også fræse stubben væk, så den ikke står tilbage til gene.

Vi udfører stubfræsning med vores egen maskine – en rodfræser af mærket Vermeer med 35 HK. Du kan læse mere om vores stub og rodfræsning her.

Har du brug for professionel rådgivning om dit træ er dødt og skal fældes, eller om træet kan reddes med den rette pleje, så hjælper vi også gerne med dette. Vores erfarne medarbejdere er efteruddannede i træpleje og udfører træfældning på den bedst mulige måde.

Hvad koster det at fælde et træ?

Prisen på at få fældet træer varierer alt efter opgavens størrelse og omfang. Der er altså flere former for træfældning.

Man kan sige, at prisen på træfældning er en variabel pris, afhængig af om træet er slankt højstammet altså lige til at fælde, har en stammetykkelse på måske 30 cm eller 40 cm, samt om det hælder voldsomt til den ene side, og derfor kræver noget ekstra arbejde.

Hvis du ønsker en fast pris på din træfældningsopgave, så kan vi også sagtens finde ud af det. Vi er altid fleksible.

Vi kører primært ud i de nordsjællandske områder Holbæk, Jægerspris, Frederikssund, Roskilde og omegn. Hvis du har en opgave på resten af Sjælland, så kan vi ofte være behjælpelige. Det er dog ikke alle opgaver, vi påtager os. Opgavens omfang har selvfølgelig betydning for, hvor langt vi kører samt, hvor mange maskiner og medarbejdere, der skal med ud på opgaven.

Så skal vi fælde dit træ? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 74 24 96 og få et uforpligtende tilbud. Så hjælper vi dig i gang.

Skal du blot have beskåret dine træer, så kan vi også være behjælpelige med det.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud