Sikker og effektiv topkapning i Jægerpris og resten af Nordsjælland

Skal du have taget toppen? Den klarer vi også!

Siden 1996 har vi hos Kejser Træ & Havepleje udført utallige topkapninger. Denne metode anvendes, når der ikke er tilstrækkelig plads til at fælde et træ på almindelig vis. Vi klatrer op i træet der skal fældes, og skærer grenene af én for én, for til sidst at skære stammen ned stykke for stykke

Topkapning er en meget nænsom og sikker metode, hvor træet er nemmere at kontrollere under fældningen. Teknikken er oplagt at benytte de steder, hvor det ikke er muligt at komme til med lastvognslifte. Eller steder hvor der ikke er plads til, at træet bliver fældet på almindeligvis, f.eks. hvor der er fare for at det kan skade bygninger, veje, drivhuse og andet omkringliggende. 

Hvorfor vælge en professionel til at stå for topkapning?

Topkapning kræver en erfaren fagmand, der ved, hvad han laver. Det kan nemlig være en vanskelig og til tider farlig opgave, at begynde at fælde et træ, eller selv springe ud i topkapning. Derfor anbefaler vi at anvende en professionel fagmand, til at tage sig af projektet. 

Vi tager altid bestik af situationen, før vi går i gang, og vi sørger altid for at skræddersy en løsning, der passer til dit og dit træs behov.

Vi sørger for at aftale præcis, hvad der skal ske med dine træer, så du ikke får nogen uventede overraskelser. Hvis du ønsker det, har vi mulighed for at flishugge grene og stammer, så du kan bruge det til gødskning eller ukrudtsbekæmpelse.

Vi kan også skille dig af med det, så du slipper for den hovedpine.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en topkapning

Lad os hjælpe dig med topkapning af dit træ 

Har du ikke plads til en almindelig træfældning, er topkapning den rette løsning for dig. Denne løsning gør det nemlig muligt at fælde store træer, der står tæt på el-ledninger, huse eller andet – uden risiko for at ramme disse. En topkapning kræver nemlig ganske lidt plads.

Har du brug for hjælp til topkapning? Så kontakt os og få en god snak omkring dine udfordringer og muligheder. 

Vi servicerer primært kunder i Roskilde, Holbæk, Jægerspris, Frederikssund og omegn.

Du kan kontakte os på telefon 40 74 24 96 eller på mail her.