Skal du have taget toppen?

Den klarer vi også. Siden 1996 har vi udført utallige topkapninger. Denne metode anvendes, når der ikke er tilstrækkelig plads til at fælde et træ på almindelig vis. Vi klatrer op i træet, der skal fældes, og skærer grenene af én for én for til sidst at skære stammen ned stykke for stykke.

Det kræver derfor en erfaren fagmand, der ved, hvad han laver. Vi tager altid bestik af situationen, før vi går i gang, og vi sørger altid for at skræddersy en løsning, der passer til dit træs behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en topkapning.;

Vi klarer stort som småt

Vi hjælper alle typer kunder med topkapning, hvor det ikke er muligt at komme til med lastvognslifte.

Vi sørger for at aftale præcis, hvad der skal ske med dine træer, så du ikke får nogen uventede overraskelser. Hvis du ønsker det, har vi mulighed for at flishugge grene og stammer, så du kan bruge det til gødskning eller ukrudtsbekæmpelse.

Vi kan også skille dig af med det, så du slipper for den hovedpine.

Sikker topkapning

Har du ikke plads til en almindelig træfældning, er topkapning den rette løsning for dig. Denne løsning gør det nemlig muligt at fælde store træer, der står tæt på el-ledninger, huse eller andet – uden risiko for at ramme disse. En topkapning kræver nemlig ganske lidt plads.

Har du brug for hjælp til topkapning? Så kontakt os og få en snak omkring dine udfordringer.

Vi servicerer primært kunder i Roskilde, Holbæk, Jægerspris, Frederikssund og omegn.

Du kan kontakte os på telefon 40 74 24 96 eller på mail her.