Stubfræsning og rodfræsning i Jægerpris og resten af Nordsjælland

Vi tilbyder grundig og effektiv stub- og rodfræsning til konkurrencedygtige priser.

Vi ved godt, at træstubbe i grønne arealer er til evig irritation, samtidig er de svære at komme af med. Det er praktisk talt en umulig opgave selv at grave de store stubbe op - og derfor står vi hos Kejser Træ & Havepleje   klar til at hjælpe dig. 

Et alternativ til at grave stubbene op med en spade er at anvende en gravemaskine. Men udover at den laver spor i græsplænen, så efterlader den også et stort hul, der hvor stubben stod. Det giver samtidig et praktisk problem, når stubben skal bortskaffes og arealet reetableres og det kan koste mange penge.

Vælg derfor os til at klare opgaven. Vi har maskinerne til en nem, hurtig og effektiv rodfræsning, der fjerner stubbe uden stort besvær. Vi bruger maskiner fra det anerkendte mærke Vermeer

Vi er behjælpelige med stubfræsning primært i områderne Jægerspris, Holbæk, Roskilde samt Frederikssund og omegn. Så kan du holde haven pæn.

Kontakt os og få et godt tilbud

Ved stubfræsning løses alle problemer på én gang

Vores medarbejdere er altid opmærksomme på, at træer er forskellige og reagerer forskelligt på beskæring. Derfor forklarer vi også gerne dig, hvordan dine tanker om beskæring kommer til at se ud i praksis.

Træets reaktion på beskæring afhænger blandt andet af alder, mængden af beskæring samt dets generelle tilstand.

Vi tager højde for alle disse ting, inden vi går i gang. Derfor kan du altid holde os oppe på vores ord. Vi benytter os af de nyeste teknikker inden for kronreduktion, kronudtynding og dynamisk kronpleje. Det betyder, at dine træer altid får den optimale behandling.

Lad os hjælpe dig med stubfræsning og rodfræsning

Har du også en stub, der volder dig flere problemer, end den gavner? Så giv os et kald, så hjælper vi dig med at få den fræset væk.

Ring til os på telefon 40 74 24 96,  eller send os en besked via kontaktformularen til højre på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi hjælper både private og institutioner på hele Sjælland, men vi operere primært i Holbæk, Roskilde, Jægerspris, Frederikssund og omegn.