Opsætning af hegn i Jægerpris og resten af Nordsjælland

Kejser Træ & Havepleje har i årevis udført hegnsarbejde for kunder i Nordsjælland og omegn

Vi har mange års erfaring med at sætte hegn op, og vi nyder det hver gang. Vi sørger altid for at tage dig med på råd - og hvis du selv har en idé, fører vi den gerne ud i livet for dig. Har du brug for rådgivning og inspiration omkring hegn, hjælper vi også gerne med det.

Vi sørger for at opsætte et hegn du bliver glad for, og som kan holde i mange år frem. Vi har tidligere hjulpet flere forskellige kunder i Jægerpris, Holbæk, Frederikssund og Roskilde, og har derfor stor erfaring med opsætning af forskellige hegn.

Kontakt os allerede i dag,  så kan vi sammen finde ud af hvordan dit hegn skal se ud.

Kontakt os og hør mere

Vi kan opsætte mange typer hegn

Et hegn findes i alle størrelser, former og typer. Udover traditionelle hegn tilbyder vi også levende hegn som bøgehække, ligusterhække eller kirsebær/laurbærhække.

Hvis du f.eks. vælger en bøgehæk, får du et hegn, der følger årstiderne. Bøgen blomstrer om sommeren og visner i efteråret, men hegnet står stadig. Da bøgen har stærke blade, er du sikret en tæt hæk, således at du ikke står tilbage med et hullet hegn, der ikke længere tjener dets oprindelige formål.

Samtidig vælger du et hegn, der hverken skal males, imprægneres eller olieres - og har du på et tidspunkt brug for at få trimmet hækken, så kommer vi gerne og gør det. 

Hegnets funktion

Hegn til haven kan have flere forskellige former og være lavet af forskellige materialer. Dets funktioner kan både være afskærmning eller blot til pynt.
Du skal altid huske at tjekke, om du har lov til at sætte et hegn op, eller om der er begrænsninger for dig, hvis du skal have et hegn til haven.

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med opsætning af hegn. Giv os et kald på telefon
40 74 24 96 eller send en besked til os via kontaktformularen til højre på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.