Beskæring af træer og buske i Jægerpris og resten af Nordsjælland

Hos Kejser 3 har vi i over 20 år været garante for en kvalitetssikret beskæring.

Det er ikke ligegyldigt, hvordan et træ eller en busk beskæres. Korrekt beskæring af både træer og buske sikrer dig en flot have, med en sund og velformet vækst, og ved frugttræer kan det resultere i flere og bedre frugter. 

Hos Kejser Træ & Havepleje kan vi hjælpe med at beskære dine træer og buske professionelt og korrekt, så de holder sig flotte og sunde. Det vigtigste for os er dine ønsker om, hvordan dine træer skal beskæres.
Der kan være mange grunde til at få foretaget en beskæring, det kan både være fordi de er i vejen, eller at du blot ønsker at pleje de smukke, gamle træer.

Er du i tvivl om hvornår og hvordan træerne eller buskene bør beskæres, så giver vi gerne den rådgivning du har behov for. 

Vi har tidligere hjulpet flere kunder med beskæring af træer i Jægerspris, Roskilde, Holbæk samt Frederikssund og omegn - og står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os allerede i dag

Professionel beskæring 

Vores medarbejdere er altid opmærksomme på, at træer er forskellige og reagerer forskelligt på beskæring. Derfor forklarer vi også gerne dig, hvordan dine tanker om beskæring kommer til at se ud i praksis.

Træets reaktion på beskæring afhænger blandt andet af alder, mængden af beskæring samt dets generelle tilstand. Vi tager højde for alle disse ting, inden vi går i gang. Derfor kan du altid holde os oppe på vores ord.

Vi benytter os af de nyeste teknikker inden for kronreduktion, kronudtynding og dynamisk kronpleje. Det betyder, at dine træer altid får den optimale behandling.

Risici ved beskæring af buske og træer

Ved beskæring af træer og buske er der flere forskellige risici, som du skal være opmærksom på.

Blandt andet:

  • Du bør undgå at beskære mere af end højst nødvendigt
  • Du skal også undgå at beskære træer i regnvejr, da der er større risiko for at der forekommer svampeangreb i dit træs åbne ”sår”.

Du kan også lade os stå for din træbeskæring.
Vi kan ligeledes rådgive dig om, hvorvidt beskæring eller træfældning er det rette for dig.

Få et uforpligtende tilbud på beskæring af træer eller buske

Er du interesseret i at få os ud til at hjælpe med beskæringen af dine træer og/eller buske? Så kontakt os allerede i dag og hør mere.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 40 74 24 96 eller sende os en besked via kontaktformularen til højre på denne side, så vender vi tilbage hurtigst muligt.