Artikler om haveservice

Er dit træ dødt og står du foran en træfældning?​

Det kan være svært at vurdere, om dit træ er dødt og du står overfor en træfældning eller om dit træ rent faktisk kan reddes med den rette pleje. Få nogle tips til, hvordan du kan se om dit træ er dødt eller ej.​

Som haveejer kan man ofte glemme at tjekke op på, hvordan ens træer egentlig har det. Resten af haven med græsplæne, blomster og buske ender ofte med at løbe med opmærksomheden. Hvis man glemmer at tjekke op på ens træers sundhed, kan det desværre ende med en træfældning, hvilket naturligvis er ærgerligt, hvis man er glad for sit træ. Hvis man derimod opfanger faresignalerne i tide, så kan du ofte redde dit træ med hjælp fra en fagmand.

Hvis du er glad for dine træer og deres bidrag til din have med skygge og læ, er det naturligvis rigtig ærgerligt at skulle stå foran en træfældning. At plante et nyt træ kan være en dyr fornøjelse og det tager selvsagt lang tid, før dit nye træ kan udfylde den ønskede position og funktion i din have.

Der kan dog også være sikkerhedsmæssige hensyn, som du skal tage, hvis du har et gammelt og råddent træ i din have. Især, hvis dit træ står ud mod en vej eller sti, så kan du risikere, at det vælter ud af din have. Dette kan være rigtig farligt, hvis der uheldigvis skulle være mennesker involverede. Hvis det værste skulle ske, vil det ofte være dit ansvar, som husejer.

Sådan tjekker du dit træ

Hvis du har mistanke om, at et af dine træer er døde eller på vej til at dø, så er der nogle tips og tricks til, hvordan du kan opdage det i tide. Døende træer viser altid symptomer, inden det dør. Hvis der har været storm eller kraftig blæst, så er det altid en god idé at tjekke op på dine træer. Her får du nogle råd til, hvad du skal være opmærksom på:

  • Mangel på blade – hvis dit træ begynder at miste sine blade kan det ofte være et tegn på, at det er dødt eller på vej til at dø. Hvis dit træ har stået en hel sommer, så er det som regel dødt.
  • Større udgående grenpartier kan også være et dårligt tegn
  • Tjek stammen for råd og våde områder på stammen
  • Hvis der begynder at gro svampe på træet, så er det også et dårligt tegn
  • Tjek for huller og manglende bark. Hvis du finder huller eller manglende bark, så kan det være tegn på, at dit træ er blevet angrebet af insekter eller større dyr
  • Mangel på ilt kan også være et problem for dit træ. Det kan blandt andet skyldes for meget mulch omkring træets stamme

Hvis du har konstateret, at dit træ er dødt og skal fældes, så står vi for træfældning i Nordsjælland og omegn. Vi er naturligvis også altid til rådighed, hvis du er i tvivl om dit træ er dødt eller om det kan reddes med den rette pleje.

Vi hos Kejser Træ har mange års erfaring med træfældning, firmaets grundlægger Allan Hertz er ligeledes uddannet træplejer på Beder Gartnerskole.

Kontakt os i dag, så kommer vi gerne ud og kigger på dit træ.​​

Udtalelser & anbefalinger

Hvad mener vores kunder?

"Anlægsarbejde og træfældning"

Har brugt Kejser Træ og Havepleje, fik en god service, fik fældet træer ordnet rododendron og fik anlagt det flotteste rosenbed, vil gerne benytte firmaet igen hvis jeg skal have ordnet mere min have.

Ellen Lauridsen

"Fældning af to bøgetræer"

Vi havde besøg af Kejser Træ og Havepleje og var super tilfredse med både træfældning af 2 bøgetræer samt flisning af grenaffald. Oprydning var super og jeg giver mine bedste anbefalinger.

Camilla Larsen

"Super tilfreds med arbejdet"

Jeg bestilte Kejser 3 til at komme og give et tilbud på at beskære mine træer og buske. De kom til aftalt tid og gav mig et godt og hurtigt tilbud. Prisen holdte og der blev ryddet flot op bagefter.

Kim Lefoli

Se flere anmeldelser på Google

Hvad er dine behov?

Søger du professionel hjælp til beskæring, træfældning eller rodfræsning?

Vi er din professionelle sparingspartner, når det gælder solidt udført træfældning og gartnerarbejde. Skal arbejdet laves ordentligt? Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver inden for gartnerarbejde og haveservice.

Kontakt os i dag

Indhent et uforpligtende tilbud på haveservice i dag!

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et skarpt, uforpligtende tilbud. Jo mere detaljeret du beskriver opgaven, jo mere præcist tilbud kan vi give dig. Vi er eksperter når det gælder solidt udført træfældning og gartnerservice i haven.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Kejser Træ & Havepleje

Strandlystvej 10, 3630 Jægerspris

CVR-nummer: 16769002

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4074 2496

mail-color  allan@kejser3.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Mails besvares alle dage.

©​ 2021 Kejser Træ & Havepleje. Alle rettigheder forbeholdes. Følg os på Facebook