Står du og skal have professionel hjælp til haven? Så tilbyder vi gartnerarbejde af høj kvalitet. Vi udfører en lang række anlægsopgaver, så du kan få fuldt udbytte ud af din have.

Skal haven have den store tur? Din drømmehave er vores passion, og derfor sørger vi altid for at lytte til dine ønsker og tanker. På den måde finder vi frem til den bedste løsning på dit behov.

Har du uvelkomne planter og ukrudt? Eller er dine træer og buske ikke længere levende? Så fjerner vi det for dig og sørger for, at du ikke får problemer med de uvelkomne planter mere.

Kontakt os for rådgivning omkring din have. Eller få et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde.

Vi har før udført anlægs- og gartnerarbejde for kunder i Roskilde, Holbæk, Frederikssund og Jægerspris.

Vi klarer også de store opgaver

Har du købt et hus med have? Eller overvejer du det?

Vi tilbyder en totalløsning af haven. Det indebærer at vi rydder hele grunden for efterfølgende at lægge en have- og plejeplan. Praktisk talt klarer vi forvandlingen fra byggerod til færdig have.

Vi anlægger græsplæner, alle former for hække, prydbede, buske, rhododendron bede, japansk inspireret bede, frugttræer, løvtræer samt samt stedse grønne træer blomster og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

I fællesskab når vi frem til din drømmehave.

Gartnerarbejde i høj kvalitet

Skal du ikke i gang med en totalrenovering af haven, så kan vi også være behjælpelige med anlægning af havefliser, træfældning, hækklipning eller noget helt fjerde. 

Uanset hvilken opgave du har, står vi klar til at løse den med vores erfaring som skovteknikere og anlægsgartnere. Vi garanterer professionel haveservice og havearbejde til både privat og erhverv, og giver dig et resultat, der holder.